Mindíg minden körülmények között a legjobb idézetek.(:

Ha bármilyen idézeteket keresel, itt megtalálod:) Nézz körűl.:) Csak bátran. Ha valamilyen hiányod van kérlek jelezd.:)

"csak tudnám miért rontottam el, benne él az valami más
ami senkibe nincsen meg, ami senkibe nincsen meg
Szomorú minden perc, túl későn jöttem rá más nem érdekel
De mégis hogy mondjam el. Hogy mondjam el neked
Jöhet bárki mondhat bármit...ez a szem mindenben téged lát.."(Mr.Busta-Tiéd a szivem..)

"Mondtam már ezerszer én vállalom a múltamat,nem én vagyok az aki mindenlét csak letagad, valaki leragad, és úgy állit be mintha embereket ettem. Ez se bánom, és jobb ha féltek, mert ti nem tőlem féltek hanem magatoktól b*zdmeg."(Mr. Busta-Ha egyet kivánhatnék.)

"Nem futok én utánnad mert minek, mikor az összes csicska a hátadba liheg, belőlem egy van ez itt az originál, nézzél már magadba veled ki micsinál. A hiba nálad van, idő kell még rájössz gondolkodj kicsim mielött ráőmköpsz.."(Mr.Busta-Tiéd a szivem.. )

"A köszönömöt elhagytátok, nembaj csak szivesen"(Mr. Busta-Ha eget kivánhatnék..)

"Te vagy nekem az élet a fény, fogom kezed, hogy már sose félj..<3 " (Bereczki-Szinetár: Ajándék)

" Hányszor mondjam el, azt h elmúlt már tűz, nemtudom hányszor mondjam,hogy mi történt legbelül" (Lola- Más lettél..)

"Mi az ami amitől több mint én? Mi az ami neked úgy fájt? Ki az akiben most bizol? és miért hittem mást?"(AFC-más ölel át..)

 

"Itt ül az idő a nyakamon,kifogy az út a lábam alól.Akkoris megyek ha nem akarok,ha nem kísér senki utamon.Arcom mossa eső és száritja a szél,az ember mindig jobbat remél..." (Bikini-Közeli helyeken.)

"Szabadon élek, szabadon érzek,A szívemnek nincs akadály,Csak hagyom, hogy égjen,És vigyen a vérem, mert szabadon semmi se fáj."(Hooligans-Szabadon.)

"Mert bár nem beszélünk róla, de megtörtént mi tudjuk, csak két ismerős vagyunk, kiknek volt még közös múltjuk" (Children Of Distance-Beforratlan sebek.)

"Az aki voltam,egy fényképről néz vissza rám.És nem hasonlít már, múlt és jelenValami elmúlt, lassan felnőttem én,Mégis úgy vigyázol rámMint amikor még.Nem tudtam milyen jó nekem,Hogy itt vagy, mindig így legyen!Altass el, ringass mint régen,Már értem a mesét,Jól csak a szíveddel látsz.De néha még a szív is téved.Hát mindig itt legyél,Hiszen semmi volnék Nélküled!" (Mester Tamás-Altass el.)

"Most múlik pontosan,Engedem hadd menjen,Szaladjon kifelé belőlem.Gondoltam egyetlen,nem vagy itt jó helyen,nem vagy való nekem.Villámlik mennydörög,ez tényleg szerelem..."♥ (Csíkzenekar- Most múlik pontosan.)

"Nem tudom, mit tegyek, nem tudom, hogy legyen.Miért is nem lehetek egyszerre két helyen,Óóó Istenem, miért nincs két életem?Mennyivel könyebb volna,Hogyha két életem volna.Egyet örökre odaadnék neked,A másik szabad lenne,Minden nap szárnyra kelne,S mindenkit szeretne, akit lehet.(...)Hogyha két életem volna,Az egyik gyengéd volna,Magadhoz láncolhatnád.De a másik örök volna,S ha a világ elpusztulna,Akkor is tovább lobogna.♥♥"(Piramis- Ha volna két életem.)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 1
Heti: 32
Havi: 81
Össz.: 27 893

Látogatottság növelés
Oldal: Zeneszövegekből.
Mindíg minden körülmények között a legjobb idézetek.(: - © 2008 - 2018 - legeslegjobbidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »